• Újszülött
Esküvő, Kézi, Kosár Virág Meghatározott Zsákvászon Virág Lány Kosár Vintage Virág Kosár Gyűrű Párna Gyönyörű Kosár Esküvői Virág Bolt

Esküvő, Kézi, Kosár Virág Meghatározott Zsákvászon Virág Lány Kosár Vintage Virág Kosár Gyűrű Párna Gyönyörű Kosár Esküvői

HUF 2050.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

MELEG, ROMANTIKUS : A virág kosár beállítás lehet készíteni a tökéletes esküvőt, de a legszentebb, romantikus dolgot.VONATKOZÓ FORGATÓKÖNYVEK : Az esküvői kézi virág kosarak alkalmasak a különböző esküvői témák, fedett, valamint szabadtéri esküvők, valamint tengerparti esküvők.Díszítő esküvők, partik, valamint kézműves remek ötlet.KIVÁLÓ DEKORÁCIÓ : A zsákvászon kosár virág egy gyönyörű barna virág kosár párnák.Az esküvő, kézi, kosár virág, a tökéletes kiegészítője a menyasszonyi kellékek, ez is egy tökéletes ajándék a koszorúslányok vagy a virág lányok.FŐ CÉL : a tökéletes kézi virág kosár szett kislányoknak, hogy használja az esküvőn, megnyitva az utat a valódi házasság, az esküvő.A HOZZÁADÁS GOMB : Ez a kézi, kosár virág egy tökéletes divatos esküvői kiegészítő, hozzátéve, rusztikus bájjal, hogy az esküvő vagy különleges alkalomra dekoráció.Specifikáció : Elem Típus : Virág Kosár Szett Anyaga : Szövet Súly : Kb. 287g / 10.1 oz Szín : Barna Kosár Méret : Kb. 13x12cm / 5.1x4.7in Párna Mérete : Kb. 17x17cm / 6.7x6.7in Cél : felkészíteni a tökéletes esküvő, hogy vállalják, a legszentebb, romantikus küldetés.Alkalmas a különböző esküvői témák, fedett, valamint szabadtéri esküvők, tengerparti esküvők.A szép fehér virág, kosarak, az a kis lány, hogy használja az esküvőn.Segítek felkészülni egy igazi soron az esküvő.A csomag Lista : 1 x Virág Kosár 1 x Párna Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. 2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Főbb jellemzők

Item Type:
Flower Basket Set
Material:
Fabric
Weight:
Approx. 287g / 10.1oz
Color:
Brown
Basket Size:
Approx. 13x12cm / 5.1x4.7in
Pillow Size:
Approx. 17x17cm / 6.7x6.7in
Purpose:
To prepare for your perfect wedding, to undertake the most sacred and romantic errand. Suitable for various wedding themes, indoor and outdoor weddings, beach weddings. The beautiful white flower baskets are for the little girl to use at the wedding. Help you prepare a real aisle for your wedding.
Package List:
1 x Flower Basket :
1 x Pillow :
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

A vevőknek is tetszik