• Újszülött
Haverchair Nagy Összecsukható Fa Varrás Táblázat Varrógép Kézműves Szekér Csepp Levél Tároló Polcok, Tárolók, Zárható Szekrények, Görgők, a Hazai (Fehér)

Haverchair Nagy Összecsukható Fa Varrás Táblázat Varrógép Kézműves Szekér Csepp Levél Tároló Polcok, Tárolók, Zárható Szekrények,

HUF 7600.50

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Kiváló Anyag] : által superior MDF, anélkül, hogy bármilyen rossz szag, miközben a beltéri környezet, friss, Szilárd, stabil szerkezet egy nagy tömeg kapacitás a mindennapi használatra; Fém csuklós ajtó mágneses zár design, nem kell aggódnia, hogy szétesik. [Helytakarékos Összecsukható] : Ez a sweing gép táblázat lehet hajtani egy aranyos kabinet, ha tétlen azáltal, bejárati ajtó panel kerék, a megjelenés, a gyönyörű, elegáns, lehet használni, mint egy asztalon tárolja az elemeket, majd helyet takaríthat meg a legnagyobb mértékben. [Több Tárhelyet] : összesen 3 ládákat, egy nagy belső polc, valamint emeletes kabinet több helyet kell létrehozni neked kell tárolni a cérna,tű, olló, vagy bármely más kis varró eszközök a varrási folyamat lehetővé teszi, hogy egy jó menedzsment ezek az eszközök karnyújtásnyira során a varrás tevékenységek. [Zárható Egyetemes Kerék] : Varrás kosár equippled 6 kerekek, 2 zárható.Ugyanakkor tartja az egész asztal stabil, amíg használja a varrógépet, szintén kényelmes, hogy mozog a kocsi simán. [Tökéletes Belső Meccs] : Tömör deszka MDF festett fehér színű, tele modern stílusban.Nem számít, hogy a varrás táblázat a kiterjesztett vagy zárt helyzetben gyönyörű, elegáns, nem tökéletes a belső bútorok, dekoráció stílusát.Nézd, van egy varrógép táblázat amelynek célja a többfunkciós használata.Ha zárt állapota, ez egy nagyon aranyos bútor hogy lehet használni, mint egy asztalon, vagy kis szekrény; Amikor a nyitott állapot, teljes mértékben ellátja a funkcióját a varrógép táblázat, amely több tárhelyet, mely több helyen varrócérna, tű, sok más dolog.Ez pontosan egy jó partner az életed!. 1, Magas minőségű MDF, tömör, erős, megbízható elég hosszú ideje használja. 2, Deszka, anélkül, hogy bármilyen rossz szag, vigyázzon az egészségére. 3, Összecsukható design van egy jellemzője, helytakarékos. 4, Felszerelt hat egyetemes kerekek, kényelmes mozog. 5, Több tároló rendszer : 3 ládákat + 1 nagy belső polc. 6, Szilárd fém csuklós mágneses zár tartani az ajtót, tartós.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik