• Újszülött
Hőszigetelt Élelmiszer Mezőbe, Termikus Ételhordó Szűk Kényelmes Szilikon Tömítő Kültéri(egyrétegű, 304 vastag szakasz (Északi por))

Hőszigetelt Élelmiszer Mezőbe, Termikus Ételhordó Szűk Kényelmes Szilikon Tömítő Kültéri(egyrétegű, 304 vastag szakasz (Északi

HUF 1794.15

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Szilikon Tömítő Kialakítás : Belső tömítő gyűrű, megvastagodott, s kibővítette, valamint a csatlakoztatott műanyag, mint egész, nem könnyű leesni, jó tömítés, valamint hő megőrzésének hatása.Ergonomikus Fogantyú : Arch fogantyú ergonomikus design több, kényelmes szállítására, tudja, hogy nyomódott a falka, ha nem használja, elegáns design, nem foglalják a helyet.Szűk Borító : Van, biztonsági csat két oldalán az ebédet, ami lehet rögzíteni könnyen megnyomásával, de nem kell aggódni, hogy az ebédet lesz lazítani.A tervezés rövid csattal teszi a fedelet, majd a test a doboz közel, hogy biztonságos. 304 Belső Tartály : Belső tartály használ magas minőségű 304 rozsdamentes acél erősen tükör polírozás kezelés, könnyen tisztítható.Szellőző Kialakítás : Nagy kukta elv, nyomja meg a légtelenítő lehet a doboz, nyissa meg a felső nyílás előtt nyissa fel a fedelet, tudja, hogy könnyen eltávolítani, tiszta.Szolgáltatás : 1. 304 Belső Tartály : Belső tartály használ magas minőségű 304 rozsdamentes acél erősen tükör polírozás kezelés, könnyen tisztítható.2. Szilikon Tömítő Kialakítás : Belső tömítő gyűrű, megvastagodott, s kibővítette, valamint a csatlakoztatott műanyag, mint egész, nem könnyű leesni, jó tömítés, valamint hő megőrzésének hatása.3. Szellőző Kialakítás : Nagy kukta elv, nyomja meg a légtelenítő lehet a doboz, nyissa meg a felső nyílás előtt nyissa fel a fedelet, tudja, hogy könnyen eltávolítani, tiszta.4. Szűk Borító : Van, biztonsági csat két oldalán az ebédet, ami lehet rögzíteni könnyen megnyomásával, de nem kell aggódni, hogy az ebédet lesz lazítani.A tervezés rövid csattal teszi a fedelet, majd a test a doboz közel, hogy biztonságos.5. Ergonomikus Fogantyú : Arch fogantyú ergonomikus design több, kényelmes szállítására, tudja, hogy nyomódott a falka, ha nem használja, elegáns design, nem foglalják a helyet.Specifikáció : Elem Típus : Termálfürdő Ebéd Box Material : 304 Rozsdamentes Steel Application : Otthon, Iskola, Hivatal, Kültéri, Stb.Forma : Round Heat Megőrzése Funkció : Support Microwave : Nem Available Heat Megőrzése Hatás : Körülbelül 1 Órán át szobahőmérsékleten 25℃ Környezet Csomag Lista : 1 x Termikus Ebéd Box Note : 1. Kérem, engedje meg, 1‑3cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Főbb jellemzők

Item Type:
Thermal Lunch Box
Material:
304 Stainless Steel
Application:
For Home, School, Office, Outdoor, Etc.
Shape:
Round
Heat Preservation Function:
Support
Microwave:
Not Available
Heat Preservation Effect:
About 1 Hour At Room Temperature 25℃ Environment
Package List:
1 x Thermal Lunch Box :
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

A vevőknek is tetszik