• Újszülött
2 Csomag Napelemes Kerti Díszítő Virágok Tűzijáték Lámpák Kültéri, 150 LED 8 Világítási Módok színváltó Vízálló Táj Tét Fény a Kertben, Teraszon, Udvaron Út Kerti Party Decor(Színes)

2 Csomag Napelemes Kerti Díszítő Virágok Tűzijáték Lámpák Kültéri, 150 LED 8 Világítási Módok színváltó Vízálló Táj Tét Fény

HUF 2698.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

KREATÍV csináld magad NAPELEMES LÁMPÁK : a DIY kedvenc formák szerint a hangulat, mint a virágok, a fák, a tűzijáték, a szívek, spirálok, gömb, stb.Ezek a napenergia dekoratív udvaron fények hozzá egyfajta újdonság, romantika.Remek dekoráció választás Karácsonyra!. 8 MÓDOK FÉNY & NAPELEMES : Ezek a napenergia dekoratív tűzijáték fényei 8 világítási mód, beleértve a kombinált, kergeti/flash, a hullámok, lassan elhalványulnak, szekvenciális, ragyogj/flash, slo-glo, nyugalom.A napelemes virág tűzijáték Fények automatikusan feltölti a napenergia napközben, automatikusan bekapcsol, ha leszáll az éj.Hadd dekoráció az udvaron, s hozzáteszi, egyfajta újdonság, romantika.HOSSZÚ munkaidő : Készült tartós, réz vezetékek, alacsony hő-kibocsátási 150 LED izzók, nem könnyen törik, vagy túlmelegszik használata után néhány órával.Gumi védelem kapcsolók ellen, nedvesség, por.Beépített 1,2 V/1200m Ah AAA Ni-MH újratölthető akkumulátor.Standard napsütés töltés 6-8 órát nappali, dolgozó 8-10 óra éjszaka után teljesen fel van töltve.IP65 VÍZÁLLÓ : A virág tűzijáték kerti lámpák ellenáll mindenféle időjárás, beleértve a nagy mennyiségű eső, illetve hó, soha ne aggódj a rozsdás pedig gyengült.Alkalmas dekorációs a kert, udvar, járda, virágágyások, kerítés, tető, gyep, udvar, születésnap, esküvő, party, egyéb beltéri-kültéri dekorációk.TÖKÉLETES AJÁNDÉK VÁLASZTÁS : A DIY kerti lámpák a tökéletes ajándék választás a szomszédok, barátok.A barátok is meglepett a kreatív lámpák, biztosan beleszeret őket.Vásárlás magabiztosan!Bármilyen problémája van, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. 1.Energiatakarékos:.Solared motoros kerti dekorációs fények, tűzijáték, beépített magas konverziós arány Ni-MH akkumulátor, lehet, hogy magától alakítsa át a napenergiát elektromos árammá.Ezért nem kell megvenni a további elemeket, nem kell fizetni az elektromos áram. 2. Tökéletes Dekoráció:.Alkalmas dekorációs kert, hátsó udvarok, járdák, virágágyások, kerítés, tető, udvar, belső udvar tartozik, születésnapok, esküvők, partik, illetve egyéb dekorációk, kiemelve a személyiség ízű.A szomszédok is vonzza, ezek a varázslatos dekoratív világítás. 3. Hozzon létre Meglepetés Romantikus:.Szeretné felvenni ragyogó fénye, hogy a hétköznapi élet?A tűzijáték fényei hozhat váratlan vizuális élményt.Hagyd, hogy díszíteni a kertet, hozzon létre meglepetés, romantikus újdonság, hogy az életed. 4. 8 Módok Világítás : .Kombináció, kergeti/flash, a hullámok, lassan elhalványulnak, szekvenciális, ragyogj/flash, slo-glo, nyugalom.Válasz : Igen.Egyszerűen 3 lépésben, hogy élvezze a romantikus, varázslatos napenergia tűzijáték fényei. 1. Csatlakoztassa a tartozékokat a tűzijáték fény szerint a kép 1 kép 2. 2. Telepítse a tűzijáték fény egy hely, ahol a napelem lehet kitéve a közvetlen napfényt.Akkor a napenergia tűzijáték fényei lehet elérni napelemes töltés. 3. Amikor leszáll az éj, a napenergia tűzijáték fény automatikusan kigyullad, add elegáns fény a kertben, udvaron, kertben, út, stb.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik