• Újszülött
YUESFZ Hasi Sztómások Öv Poszt-Operatív kezelés Után a Sztóma Ileostomia Műtét, Orvosi Gázcserenyílás Támogatja a Rugalmas Sérv Öv Sérv Öv (Szín : 9cm, Méret : Samll)

YUESFZ Hasi Sztómások Öv Poszt-Operatív kezelés Után a Sztóma Ileostomia Műtét, Orvosi Gázcserenyílás Támogatja a Rugalmas

HUF 10557.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Épített tartós, bőr-barát, ez több, kényelmes, lélegző, alkalmas sokáig viselni, alatta a ruha. 1. Azáltal, hogy a kiegyensúlyozott, stabil köldöksérv tömörítés támogatása, ez a sérv heveder biztosítja az azonnali fájdalomcsillapítás, ha kopott, s különösen előnyös, ha kopott után sebészeti eljárások, vagy edzés közben. 2. Ez a sztóma öv készült rugalmas anyag biztosítja az optimális szellőzést.Ez segít megőrizni a szervezet, száraz, hűvös, amely lehetővé teszi a gyorsabb felépülést, komplikációk nélkül. 3. A felhasználók, akik viselnek hasi zenekarok során a kezdeti működése hatékonyan elkerülhető lenne sérv.Ezáltal késlelteti az idő használata a sztómások táska, valamint csökkenti a kellemetlenséget, de fájdalmat okozott, hogy a gázcserenyílás. 4. Intézkedés Derék körül központ Gázcserenyílás : S, alkalmas betegek haskörfogat kevesebb, mint 83cm/32.68 hüvelyk; M, alkalmas betegek derék kerülete 83cm-100cm/32.68-a 39,37 hüvelyk; L, alkalmas betegek derék kerülete 100cm-110cm/a 39,37-43.3 hüvelyk; XL, alkalmas betegek haskörfogat felett 110cm/43.3 cm.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik