• Újszülött
YUESFZ Hasi Sztómások Öv Poszt-Operatív kezelés Után a Sztóma Ileostomia Műtét, Orvosi Gázcserenyílás Támogatja a Rugalmas Porckorong Sérv Öv (Szín : 9cm, Méret : X-Large)

YUESFZ Hasi Sztómások Öv Poszt-Operatív kezelés Után a Sztóma Ileostomia Műtét, Orvosi Gázcserenyílás Támogatja a Rugalmas

HUF 8289.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Épített tartós, bőr-barát, ez több, kényelmes, lélegző, alkalmas sokáig viselni, alatta a ruha. 1. Azáltal, hogy a kiegyensúlyozott, stabil köldöksérv tömörítés támogatása, ez a sérv heveder biztosítja az azonnali fájdalomcsillapítás, ha kopott, s különösen előnyös, ha kopott után sebészeti eljárások, vagy edzés közben. 2. Ez a sztóma öv készült rugalmas anyag biztosítja az optimális szellőzést.Ez segít megőrizni a szervezet, száraz, hűvös, amely lehetővé teszi a gyorsabb felépülést, komplikációk nélkül. 3. Suiatble a sztóma betegek,megakadályozza parastomal sérv. 4. Intézkedés Derék körül központ Gázcserenyílás : S, alkalmas betegek haskörfogat kevesebb, mint 83cm/32.68 hüvelyk; M, alkalmas betegek derék kerülete 83cm-100cm/32.68-a 39,37 hüvelyk; L, alkalmas betegek derék kerülete 100cm-110cm/a 39,37-43.3 hüvelyk; XL, alkalmas betegek haskörfogat felett 110cm/43.3 cm.Név : Sztómások Beltsize : S, alkalmas betegek haskörfogat kevesebb, mint 83cm M, alkalmas betegek derék kerülete 83cm-100cm L, alkalmas betegek derék kerülete 100cm-110cm XL, alkalmas betegek haskörfogat felett 110cm Width : 16.5 cm Stoma átmérő : 8cm, 9cm Features : A rugalmas beállítás a hasi öv tud alkalmazkodni a szabad bővítése, összehúzódás, más-más alakúak; a hasi öv tartós, nehezen deform Instructions : 1. Válassza ki a megfelelő modell;2. Húzd meg a sztómások zsákot a nyitó;3. Teljesen húzza ki a sztómások táska, úgy, hogy a hasi zenekar megnyomja az alján a sztómások táskát a nyitó; húzza meg mindkét felet, hogy ellenőrizze, hogy a hasi zenekar rögzített, a has, valamint stuck Providing támogatás egyszeri vagy dupla sérv, enyhíti a fájdalmat, kellemetlenséget okozott inguinalis sport-vagy sérv.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik