• Újszülött
TJLSS 4510CM Hab Súlyzó Pad Fedezni Tornaterem súlyemelés Dobozkát Zömök Vállát Támogatás Nyak & Váll Védő Pad (Szín : Piros)

TJLSS 4510CM Hab Súlyzó Pad Fedezni Tornaterem súlyemelés Dobozkát Zömök Vállát Támogatás Nyak & Váll Védő Pad (Szín : Piros)

HUF 15232.05

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Anyag : Pamut, hab.Alkalmazható az Emberek : fitnesz rajongó.A termék Jellemzői : megvédeni a nyak, a váll.Védelmi Módszer : ajánlott mosás enyhe mosószeres, majd száraz, hűvös helyen.Ne tegye ki a nap.Hogyan Használjuk : a biztonság érdekében, kérjük, győződjön meg arról, hogy a hüvely nyílása felfelé edzés közben.Anyag : Pamut, foam Color : Piros, Black Size : Hossz : 45 CM, Átmérője 10 CM, Rekesz 2.7 CMApplicable Emberek : a fitness rajongók.A termék Jellemzői : megvédeni a nyak, a váll.Védelmi Módszer : ajánlott mosás enyhe mosószeres, majd száraz, hűvös helyen.Ne tegye ki a nap.Hogyan Használjuk : a biztonság érdekében, kérjük, győződjön meg arról, hogy a hüvely nyílása felfelé edzés közben.1 X Súlyzó Pad Zömök, Bár Supports Note : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba 1-2 cm. 2. Mivel a különbség a különböző jelenít meg, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik