• Újszülött
DYLANDY Nagy Kapacitású Táska Oxford Szövet, Tároló Táska 100L Tároló Táska, fogantyúval Cipzárral Erős Szagtalan, Vízálló Menti Utazási Tér.

DYLANDY Nagy Kapacitású Táska Oxford Szövet, Tároló Táska 100L Tároló Táska, fogantyúval Cipzárral Erős Szagtalan, Vízálló

HUF 2273.40

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Ultra Vastag Szövet] Készült Oxford szövet, szuper vastag, tartós. [Minőségi Cipzár] A fém cipzár feje a jó minőségű, de működik zökkenőmentesen. [Erősítése a Fogantyú] A markolat készült két réteg vastag ruhával, illetve a szállító kapacitása kétszerese.Erősíti a varratok is növeli az erőt. [Erős, Könnyen hordozható] Egy sor hosszú pántok, valamint a további pántok lehetővé teszik, hogy vigye a táskát, mint egy hátizsákot.Ezeket a zsákokat lehet hajtani a kis méretű könnyű tárolás szekrényben, a garázsban, vagy az ágy alatt. [Többcélú] Ezek a nagyméretű tároló táska tökéletes tárolására, szállítására, valamint szervező mindenféle ruhát, beleértve a ruhák, játékok stb.!Ezek a táskák nagy utazás, ha van extra dolog, hogy nem is fér el egy bőröndben, vagy haza útközben.Részletes Leírás : nagy, erős, illetve végezhet a legtöbb dolgot.Akár vásárolni, mosni, vagy megy a tengerparton, akkor vigye magával.Masszív, takarít utazási tér, újrahasznosítható, könnyű, hordozható, rugalmas, hogy a csomagolás.Ideális főiskola kollégiuma!Minél tovább van, az többet használ felfedezni.Az eredeti helytakarékos megoldás maximálisra növeli a lakótér, illetve ruházat.Használati utasítás : 1. Ne húzza a cipzárt is teljes.Húzás előtt a táskát, meg kell, hogy tartsa a lábát.Javasoljuk, hogy töltse ki csak 80% - át! 2. Ha a zsák megtelt, kell, hogy megragad a kettős kötél, hogy vigye a táskát. 3. Nem tudja betölteni szarvas, törékeny tárgyakat.Méret : 70 * 48 * 27cm Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik