• Újszülött
Aebor 2db Rozsdamentes Acél Kozmetikai Smink Paletta, Ukraj Rozsdamentes Acél Fém Smink Paletta, a Spatula Művész Eszköz a Keverés Alapítvány Szög-Art (A)

Aebor 2db Rozsdamentes Acél Kozmetikai Smink Paletta, Ukraj Rozsdamentes Acél Fém Smink Paletta, a Spatula Művész Eszköz

HUF 1483.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

????Egy készlet tartalma : 1db Paletta, valamint 1db Spatulával 1db Ujj gyűrű paletta. ????Nagy, Mind a Professzionális használatra vagy háztartási használatra, a paletta készült magas minőségű rozsdamentes acél, 2 végű spatula, segítséget kap, hogy a termék a dobozból, könnyebben, egészségügyi, valamint elkerülhető hulladék. ????Ujj gyűrű paletta Téglalap alakú, ívelt hüvelykujj lyuk, hogy illeszkedjen a kézbe kényelmesen,Rozsdamentes acél szín : erős, sima, jellegzetes modellezése. ????A Sminkes tányér is használható, mint egy tükör, nagyon alkalmas a keverés alapítvány, Szem árnyék, Szempilla, Rúzsok, Nail art. ????MINDEN terméket megvásárolta a Aebor boltban lehet visszatért a helyére szabadon, ha van bármilyen minőségi probléma.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik