• Újszülött
Calmpal iPhone 11 Pro Series Telefon Esetében, Puha, nagy teherbírású, Szilikon iPhone Esetében, védőburkolat Ütésálló Lökhárító Ügy i-edik Szilikon csuklópánt iPhone 11 Pro 5.8(2019)

Calmpal iPhone 11 Pro Series Telefon Esetében, Puha, nagy teherbírású, Szilikon iPhone Esetében, védőburkolat Ütésálló Lökhárító

HUF 2293.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[ A teljes Test Védelem Esetében] : i Phone 11 Pro 5.8 Hüvelyk Esetben Aranyos Szilikon csuklópánt Megvédi a telefont nos & tökéletesen illeszkedik. [ Puha Szilikon Anyag ] : Puha szilikon anyag, Csík design esetben vissza,növeli a súrlódást a tenyerét, hogy megakadályozza, hogy a csúszó le a kezét. [ Képernyő & Kamera Védelem ] : Felemelt előlap élek, itt nőttem fel ajak nyújtanak védelmet a képernyőn, majd fényképezőgép ellen karcolás, valamint annak biztosítása, több védelem az i Phone. [ Kompatibilis Vezeték nélküli Töltő ] : Támogatja a Vezeték nélküli Töltés & Bluetooth beavatkozás nélkül.Könnyű telepíteni, majd távolítsa el. [ Csuklópántot ] : 8.7 cm tartós Szilikon csuklópánt kényelmes hordozó eszköz,vannak Akasztó lyuk az esetben, oldalunkon könnyen kötelező erejű fel a Szíjat,akkor is hordozza az USB-vagy autó távolabbi stb.Specifikáció : Anyaga : Puha, 2.0 mm-es Puha Szilikon Típus : koffert .. Minden kivágások illetve a gombok pontosan az a célja, hogy a hozzáférés minden a készüléken jellemzői.Védi a telefont a karcolásoktól, ütésektől, valamint egyéb mindennapi kárt Emelte Ajkak védelme a Telefon képernyőn, amikor tegye le a telefont a sík felületre. Kamera kivágott mély, hogy megvédje a kamera a karcolásoktól, valamint a flash teljes mértékben funkcionálisTartós, kényelmes Szilikon csuklópánt Lehetővé teszi, hogy könnyen, biztonságosan folytatni a Telefon, Kamera, Mp3, Keychains etc Package Beleértve : i Phone 11 Pro Esetben1 8.7 hüvelyk Csukló Strap Calmpal a szakmai eladó , célunk, hogy ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatást nagyszerű termékek.Ha bármilyen kérdése van a termék, vagy szolgáltatás, forduljon hozzánk közvetlenül, mi ajánlat szóváltás szabad csere vagy visszatérítjük önnek.Köszönöm!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik