• Újszülött
TÚL SEJT Páncél Kombo Esetben Kompatibilis a Moto G Stylus 5G Esetben (2021), a Hibrid Masszív, nagy teherbírású Védő Telefon Esetében, Ütésálló Ejtési Védelem övcsipesz Tok & Állvány.

TÚL SEJT Páncél Kombo Esetben Kompatibilis a Moto G Stylus 5G Esetben (2021), a Hibrid Masszív, nagy teherbírású Védő Telefon

HUF 2293.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Kompatibilitási]– Ez az ügy csak kompatibilis Motorola Moto G Stylus 5 G az Esetben 2021 6.8 hüvelykes, "NEM FÉR Moto G Stylus 2021 4 G".Kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon modell a vásárlás előtt. "Képernyő Védő NEM tartalmazza". [Kettős Réteg Tervezett]- A Túl Sejt Páncél Kombo Telefon Esetében speciális, kettős réteg célja az esetben, kettős réteg egy sima, kemény polikarbonát külső fedelét, majd egy puha belső szilikon hüvely.Sarkok funkció, dupla vastag szilikon kiemelkedő védelmet az ütésektől, karcolásoktól, vagy csökken.Ez a telefon esetében emelje fel a telefont, a sík felületre is védő a telefon kamera képernyőn. [Pontos Kivágások]- Az ügy pontos kivágás biztosítja a teljes hozzáférést a telefon port, funkciójára is.Közvetlen hozzáférést biztosít minden szolgáltatás eltávolítása nélkül az esetben, mint például a hangerő gomb, fejhallgató jack, kamerák. [Könnyű Telepítés]- a Legjobb all-in-one funkcionális & drop protector telefon esetében az életedben.A Túl Sejt Páncél Kombo nem csak különleges tervezésű esetben a védő eszköz, hanem a támogatás kártyahely funkciója, hogy szükség van. [Övcsipesz Tok Állvány Ügy]- Ez esetben a levehető övcsipesz tok & állvány.Az övcsipesz 180 fokos forgatás támogatás akkor most csatolja a pisztolytáska, hogy a biztonsági öv, hogy így a kényelem, hogy készítsen során, munka, utazás, vagy játszani.Az állvány funkció segít, hogy támogat a készülék, kézzel szabad nézni, videó vagy film.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik