• Újszülött
Poliphili 24Pcs Színes Ovális Alakú Minta Akril Nyomja meg a műköröm Teljes Lefedettség Cserélhető Viselni Balerina Kerek Hosszú Hamis Köröm Art Tippek a Lányok, a Nők (Mértani Sor)

Poliphili 24Pcs Színes Ovális Alakú Minta Akril Nyomja meg a műköröm Teljes Lefedettség Cserélhető Viselni Balerina Kerek

HUF 943.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Tartalom : 12 különféle méretben, hogy illeszkedjen a legtöbb ujjait, 2 Db per méret, teljesen 24 Db műköröm, 1db mini fájlt, majd egy lapot random köröm matricák.Könnyű nyomon követni, majd válassza ki a megfelelő méretű, minden ujját száma szerint a hamis körmök.Használata egyszerű : Ez a legegyszerűbb módja, hogy a manikűr.Lehet, hogy néhány perc alatt otthon, a körmök helyett 1 óra, szalon, shop.Csak alkalmazni, ragasztó, vagy matricát körmök, tedd a megfelelő méret a műköröm, majd nyomja meg az őket másodperc.Tegnap fel, hogy legalább egy hétig, majd újra fel lehet használni.Alkalom : választhat a különböző stílus, a körmök szerint a felek, esküvő, cosplay, jelmez labdát, nyáron strand, a mindennapi életben, stb.Ha úgy tetszik, módosíthatja a stílus, minden nap.Anyag : A műköröm készült, magas minőségű szűz ABS műanyag, amely barátságos, zöld környezetvédelmi anyag.Nem mérgező, büdös.Fontosabb, nem árt, hogy a köröm, vagy a tested.Ajándék : kell egy csodálatos ajándék a feleség, barátnő, anya, nővér, vagy a lánya a fesztiválokon.Ez nagyon édes, ha a manikűr őket.Lehet, hogy gyorsan szép a körmöd, bármikor, bárhol, a fájlt, majd az öntapadó lap. 1. Mi Biztosítja a Következő tartalommal : 24 x db hamis köröm tippek (10db per méret, 12sizes illik leginkább ujjak) 1 x mini fájl 1 x random ragasztó tab2. Hogyan kell használni : Válassza ki a megfelelő méretet a műköröm minden ujját.Használja az ingyenes körömreszelő, hogy finoman lengyel a körme, a műköröm jobban illeszkedik.Tiszta a köröm tartani őket tiszta, száraz.Jelentkezzen ragasztó vagy matricát kapni, csatolja a szelet, a gyökér, a köröm, hogy az első a köröm, majd nyomja meg az őket másodperc.Fájl, forma, az új köröm, ha szükséges, kész is van. 3. Alkalmak : választhat a különböző stílus, a körmök szerint a felek, esküvő, cosplay, jelmez labdát, nyáron strand, a mindennapi életben, stb. 4. Megjegyzés : Általában a színek kissé eltérhetnek a kép miatt fényhatások, vagy a különböző képernyő jelenik meg.Próbáld meg, hogy nem nedves az ujjad néhány percen belül a rajta hamis körmök.Használhatja a saját ragasztó, mely lehet, hogy a köröm marad a körmök hosszabb szerint a vevőink.Ha festett a megfelelő ragasztóval vannak, könnyű bot, a körmök, a tiszta köröm meghatározott természetes.Könnyen kap a csodálatos gél glam körmök, alkalmazása helyett gél lengyel vagy körömlakk. 5. Kirakodás módszer : Öntapadós Lapok : Tedd a körmök, a meleg vizet 2 percig, majd öntapadós lapok eltávolítható könnyebb.Ne távolítsa el hirtelen, amely lehet, hogy hagy némi jele a köröm matricák a köröm felszínén.Ebben az esetben, akkor is tiszta marad a köröm matricák vízzel.Köröm Ragasztó : Használja a körömlakk lemosó.Soha nem szünet, vagy húzza a műköröm le.Ez károsíthatja a természetes köröm.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik