• Újszülött
KokoPaperCo 2 az 1-ben Erdei Baba Zuhany Meghívók letéphető Pelenka Tombolát. Semleges Design Erdei Állatok. 25 5x7 Töltse ki Az Üres Felkéri a Sárga A7 Borítékokat.

KokoPaperCo 2 az 1-ben Erdei Baba Zuhany Meghívók letéphető Pelenka Tombolát. Semleges Design Erdei Állatok. 25 5x7 Töltse

HUF 2292.30

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

♥ TÖKÉLETES A KÜLÖNLEGES ESEMÉNY!A 2 az 1-ben erdei állatok baba zuhany meghívók pelenka tombola jegyeket a tökéletes módja annak, hogy kérd meg szeretteit, hogy a baba zuhany.Ez a gender-semleges design alkalmas ünnepli az érkezés, vagy a fiú, vagy lány. ♥ Úgy TERVEZTEK, MADE IN USA : Streamline a parti kellékek egyedi design, amely tartalmaz letéphető pelenka tombolát.Kezében egy pelenka tombola ez egy nagyszerű módja annak, hogy vegyenek részt a vendégek a percet kapnak a meghívást. ♥ PRÉMIUM KÁRTYA : Ezek a meghívók nyomtatott magas minőségű, prémium 140 font kártya a bőséges helyet írás.Használjon tollat a választás, nem kell aggódni elkenődött festék. ♥ GAZDASÁGOS : Készlet 25 5" x 7" meghívó, sárga A7 borítékok - ezek a prémium meghívók bizonyíték, hogy nem kell költeni egy csomó pénzt kiváló minőségű, csodálatosan készült termékek. ♥ 100% PÉNZ visszafizetési GARANCIA : Ha nem vagy teljesen elégedett a meghívókat, Koko Paper Co szívesen visszatérítést a pénzt, nem kérdés.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik