• Újszülött
22 Csík Kettős Végű Köröm Matrica, Öntapadós, Színes lengyel Matrica Tervezés Manikűr Készlet, Kutikula Botot, körömreszelő & Törlőkendő, Lakk által BELLEBOOST (Bronz, Csillogó & Hot Mokka Fade)

22 Csík Kettős Végű Köröm Matrica, Öntapadós, Színes lengyel Matrica Tervezés Manikűr Készlet, Kutikula Botot, körömreszelő

HUF 1343.25

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

❤FÉNYESEBB, VASTAGABB & TARTÓS Mindegyik Csík Tartalmaz egy Magas Fényű Felső Szőrzet, Köröm Kabát, Igazi Körömlakk Kabát & Non-Toxikus, Vízálló Öntapadó Réteg.A Felső réteg Lehetővé teszi, hogy a Csík Jobb Csillogó, Hosszú Távú Hatás, Legfeljebb 14 Nap. ❤NEM MÉRGEZŐ & MULTI MÉRETŰ & MAGASAN KOMPATIBILIS Ez történt a Biztonságos Anyag, Környezetbarát Technikát.Egy Lap BELLEBOOST Köröm Matrica 22 Csík (11-Es Méretben), valamint Minden Strip Dupla ér Véget (az Egyik Kerek, a Másik pedig a Négyzet), Amelyek Alkalmasak a DIY Manikűr, Pedikűr Kézműves mind a Nők, mind a Lányt.A Hossza Egy Csík Van Elég Két Rövid Körmök Ujjak vagy Lábujjak Kb. 15mm.Azt Is Rugalmasan Szabó a Csíkokra Egy Olló, hogy Illeszkedjen A Köröm Formák. ❤KÖNNYŰ ALKALMAZÁS & ELTÁVOLÍTÁSA-Ez Nagyon Könnyű, hogy A Fájl Le.Lehet Választani, hogy Alkalmazni Világos, lengyel, vagy Kabátot, a további Védelem érdekében.Ne feledje, hogy Megakadályozza a Körmök a Nehéz Áztatás az Első 6-8 Óra.Az Eltávolítás, Kérem, Ne húzza le a Pakolások.Távolítsa El A Körömlakklemosó Helyett. ❤HOGY MIT FOG KAPNI 1 Lap (22 Db Dupla Végű Csík) + 1 Kutikula Bot + 1 körömreszelő + 1 Ezüst Tömítő Matrica + 2 Tisztító szivacsot.A Felszerelt Szerszám Készlet Hasznos Lesz, hogy A Manikűr, vagy Pedikűr.A Csatolt Ezüst Matrica Lehet Használni, hogy zárjuk le a Táskát, hogy Elkerüljék a kiszáradástól, a Tárolás Során.Ha Nem Használja Fel Egyszerre.A Többit Csíkokra Ajánlott, hogy Használja Fel A HÉTEN. ❤100% gondtalan GARANCIA .. Mi Mindig Álljon Az Ügyfél Oldalán, hogy Biztosítja a Termékek Minőségét.Ha Bármilyen Kérdése Van erről a Termékről, Kérjük Küldjön Nekünk egy Üzenetet a Megoldást.Megoldjuk a Lehető leggyorsabban, de Garantálom, Hogy egy Lehetőség Vásárlási Élmény.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik