• Újszülött
DIY Ezüst Hatszögletű Ragasztó Eltávolítható Akril 3D Fali Tükör Matricák Haza , Nappali, Étkező,Pár Hálószoba,gyerekszoba, Konyha,Előszoba,Karácsonyi Ünnep Party Dekoráció (36 DB,5x4.4 2.5 inch)

DIY Ezüst Hatszögletű Ragasztó Eltávolítható Akril 3D Fali Tükör Matricák Haza , Nappali, Étkező,Pár Hálószoba,gyerekszoba,

HUF 2158.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Tükörkép hatás】Ez a készlet hatszögletű korszerűsített fali matricák van egy tükör-mint fényvisszaverő hatás, ami lehet, hogy az egész berendezett szoba jelen lenyűgöző 3 D-s hatást.Ez egy egyedi, kreatív dekoráció.Használható több beállítja a DIY kombinálva, vagy használja egy meghatározott külön-külön, de az alakja a kombináció szabadon lehet célja. 【több használat】Stick határozottan a fal, márvány, ablak, üveg, fém, Csempe, fa, latex festék felület, stb.A szoba jó kompatibilitás a teljes környezet, valamint alkalmas nappali, a gyerekek szobájában, éttermek, étkező, tornatermek, hálószoba, irodák, folyosók, teraszok, öltözők, stb. 【Anyag Specifikáció】Nem mérgező, környezetbarát akril anyag, anti-korrózió, valamint zárt térben használható sokáig.Egy készlet 36 db, a mérete 5.0"x4.6"x2.5", a súlya nagyon könnyű, de lehet akasztani biztonságosan magas helyeken, ne aggódj.Fali matricák, dekoratív darab, nem is igazi tükrök, nem műanyag. 【Könnyen kezelhető, majd távolítsa el】Javítás ragasztó a hátán, ami szilárdan rögzíteni, hogy egy sima felületre.A felszínen a patch egy védőfólia, hogy megakadályozzák abban, hogy karcos, tépd le használat közben.A fényesebb a felület, annál vonzóbb a hatás.Ez kivehető, kérjük, erősítse meg a mennyiséget, majd a mintát a vásárlás előtt, hogy elkerüljük a nem elegendő használni. 【Meleg észre】Kérjük, győződjön meg arról, hogy a felszínre, hogy a beillesztett sima, nem könnyű leesni.Ne használjon fényes háttérkép porszórt falak, különben a matricák le fog esni, bármikor lerázni a dekoratív hatást.A fali matrica, matrica védőfóliával elmosódott.Ezek a rugalmas foltok már ezüst objektív látás, divatos.Használható szoba, nappali, iroda, hálószoba, szinte bárhol a szobában, ahol mindenki egy egyszerű, de nem egyszerű vizuális lakoma.A folyamat is nagyon élvezetes, meg a gyerekek.Nem kell, hogy a kárt a fal, nem kell átlyukasztani, anti-rozsda, valamint könnyű eltávolítani.Dekoratív fali matrica műszaki adatok : 3 D hatszögletű akril javítás, minden méret kb : 12,6 x 11.0 x 6.3 cm / 8.0 x 7,0 x 4.0 cm Vastagság : 2 mm Anyag : Akril Mennyiség : 36 sheets Instructions : 1. Használat előtt, kérjük, győződjön meg arról, hogy a felszínen a cél, hogy kitüntetett nagyon sima, nem tiszta, nem tulajdonítanak semmit, hogy könnyű leesni. 2. Tépje le a hátsó lencse, tedd közvetlenül a falra. 3. Van egy védő fólia felületén a javítás, amelyet meg kell szakadt le, ellenkező esetben a felület elmosódott lesz. 4. Szerint a saját ötletek tér szüksége van a díszítés, akkor a DIY különböző alakzatokat.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik