• Újszülött
JINParts Mobiltelefon Javítás Alkatrész Kompatibilis a Xiaomi Mi Max SIM & SIM/TF Kártya Tálca(Szürke) Cserélje ki a Részét (Szín)

JINParts Mobiltelefon Javítás Alkatrész Kompatibilis a Xiaomi Mi Max SIM & SIM/TF Kártya Tálca(Szürke) Cserélje ki a Részét

HUF 3537.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Magas minőségű mobil telefon csere tartozékok, hagyja, hogy a mobiltelefon teljesítmény vissza.Cserélje ki a sérült vagy működésképtelen elemet egy újra.Által készített szakmai mobiltelefon-gyártók,teljesen illik dolgozni.Amennyiben bármilyen problémát tapasztal a termék kaphat, akkor lépjen kapcsolatba velünk, hogy küldje el újra.Javasoljuk, hogy telepítse szakmailag, mert a javítás, az alkatrészek, nagyon törékeny, valamint szakszerűtlen telepítés könnyen károsíthatja a telefont.A Xiaomi Mi Max SIM & SIM / TF Kártya Tálca(Szürke).Nagyon jó ár, jó eladó!1. SIM & SIM - / Micro SD kártya tálcát a Xiaomi Mi Max2. Cserélje ki a sérült vagy működésképtelen egy 3. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, mielőtt shipping4. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem felelős semmilyen kárért, hogy a mobiltelefon/telefon okozhat során a változó csere parts In érdekében, hogy elkerüljék a vásárló a hibás a termék, kérem olvassa el a termék leírása gondosan vásárlás előtt!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik