• Újszülött
Fűtés Grillezett Tűzhely Kalitka Fűtés, Elektromos Fűtés, Háztartási Tűzhely, Kis Nap Grillezett Lőfegyver, Elektromos Fűtés Táblázat, Elektromos Hamutartóban.

Fűtés Grillezett Tűzhely Kalitka Fűtés, Elektromos Fűtés, Háztartási Tűzhely, Kis Nap Grillezett Lőfegyver, Elektromos Fűtés

HUF 7128.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1. A végtelen gomb a hőmérséklet beállítható lesz a végtelen gomb a készülék alkalmas a fűtés, így használata biztonságos. 2. Gyönyörű szegély, lekerekített élzárók, anti-kopogás, ütésálló, divatos, szép, de használata biztonságos magasság. 3. Anti-forró özönlött vastag nettó fedezet, vastag nettó fedezet, megakadályozza a szervezetben a kapcsolatot, nem forró, biztonságos fűtés.Használata biztonságos. 4. Tűzálló test, a belső kapcsoló, túlmelegedés, automatikus kikapcsolás, amikor a túlhevült, biztonságos használata külső környezetbarát égésgátló anyagokat.termék részletek Méret : 235mm Teljesítmény : 900 W Termék anyaga : fém festék Névleges feszültség : 220 V Felszerelés pozíció : gomb hőmérséklet-szabályozás [Óvintézkedések] 1. Lehet, hogy fizikai hibák termék méret mérésekor kézzel. 2. Mivel a fény intenzitása, ez a termék egy bizonyos színt különbség.Ez normális jelenség, elkerülhetetlen.Köszönöm a megértést! 3. Igyekszünk, hogy győződjön meg róla, hogy kellemes élményem velünk, hogy mi többet tehet az üzlet.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik