• Újszülött
TOPINCN Hordozható 10 Számjegy Kalkulátor Ferde LCD Kijelző Ultra Vékony Napenergia-Kalkulátor Home Office Üzleti(Piros)

TOPINCN Hordozható 10 Számjegy Kalkulátor Ferde LCD Kijelző Ultra Vékony Napenergia-Kalkulátor Home Office Üzleti(Piros)

HUF 2239.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Kettős hatalom dönt, napenergia, vagy a tartalék akkumulátort ki kell választani, hogy a napenergia is tud dolgozni, mint a normális, ha marad az este.Ferde LCD kijelző, könnyen olvasható, karcsú, elegáns, kompakt méret, kényelmes szállítására.Számítógép gomb design,széles billentyűzet érzékenység kulcsok,teljesen alkalmas ergonomikus ad egy szuper kényelmes a tapasztalat. 10 számjegy, hogy a legtöbb hasznos számítások, illetve a tartós anyagok,nem könnyen hajlik vagy eltörhet.Elvégzi az alapvető matematikai valamint a különböző pénzügyi függvények, tökéletes az office/home.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Calculator Material : Plastic Color : Fekete, Piros, Kék, Fehér(Opcionális) Mérete : Kb. 114x190x37mm / 4.5x7.5x1.5 Súly : Kb.175g/6.2 oz Power Ellátás : (Dual power supply) Napenergia + 1 x AG10 gomb akkumulátor 80m Ah(tartozék) Csomag Lista : 1 x Calculator1 x Utasítás Manual Note : 1. Kérem, engedje meg, 1-2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Calculator
Material:
Plastic
Color:
Black, Red, Blue, White(Optional)
Size:
Approx. 114x190x37mm / 4.5x7.5x1.5in
Weight:
Approx.175g/6.2oz
Power Supply:
(Dual power supply) Solar Energy + 1 x AG10 button battery 80mAh(included)
Package List:
1 x Calculator :
1 x Instruction Manual :
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

A vevőknek is tetszik