• Újszülött
Keresztszemes Készletek Kezdő Aranyhal DIY Kézzel készített Hímzés Meghatározott Kereszt-Öltés Táj, Hímzés Minták, lakberendezési (40X50 cm)

Keresztszemes Készletek Kezdő Aranyhal DIY Kézzel készített Hímzés Meghatározott Kereszt-Öltés Táj, Hímzés Minták, lakberendezési

HUF 6034.50

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[14 CT size] 40×50 CM-es, keret nélkül. [Kiváló minőségű pamut szál] "Hosszú-vágott pamut" tekinthető, hogy az egyik legmagasabb minőségű vatta, jelenleg.ZWSLFC használja ezt a kiváló minőségű szál a kereszt-öltés szerelmeseinek.A szál sokkal jobban érzi magát a selymes, puha, valamint a színe élénkebb, tartós. [Egyszerű, könnyen megtanulható] Kereszt-öltés ideális ajándékot a szeretett egy.A nyomtatott kereszt-öltés szett nagyon alkalmas kezdőknek, valamint könnyű, hogy kövesse az utasításokat. [Érdekes] A rács a bejárati megakadályozza terhelését, valamint kényelmes kapcsolatot, így egy nagyon szórakoztató, hogy az életünk. [Széles alkalmazási] Kereszt-öltés egy kellemes tű hegyén kit.Befejezése után a minta, akkor lesz értelme a teljesítmény.Ezt fel lehet használni, mint egy otthoni dekoráció, vagy egy jó ajándék család, barátok, kollégák.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik