• Újszülött
fit Chevrolet vonóhorgot Cső Fedezze Plug Kap,Gumi Vevő Cső Rántás Dugó,vonóhorgot Fedezze Vontató Hárompontos Fedelet (fit Cső Rántás Plug Chevrolet)

fit Chevrolet vonóhorgot Cső Fedezze Plug Kap,Gumi Vevő Cső Rántás Dugó,vonóhorgot Fedezze Vontató Hárompontos Fedelet (fit

HUF 2023.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

★Méret : 2a*2a, annak érdekében, hogy biztosítja a tökéletes illeszkedést, kérjük, erősítse meg a méret Vevő a vásárlás előtt.Faragott nagy autó, logo minta, hogy a pótkocsi cső szebb. ★Tartsa a vonóhorgot vevő cső tiszta, védett, ha nem vontatható. ★MEGBÍZHATÓ VÉDELMET.Vonóhorgot kiterjed az ideális módja, hogy megvédjük a bökkenő vevő, ha nem vontatható.Ez védi a vevő ellen, kosz, víz, törmeléket, rozsda, míg a hozzá egy kész megjelenés a jármű. ★TARTÓS.Ez a vonóhorgot borító készült minőségi fekete gumi, ami azt jelenti, hogy soha nem fog a rozsda, vagy rozsdásodik, annak ellenére, hogy a gyakori expozíció eső, hó, sár, meg a többi elemet. ★KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ.Ez a bökkenő fedelét úgy tervezték, hogy optimális kényelmet, amely lehetővé teszi, hogy telepíteni egy pillanat, amikor szükséges.Csak szerelje be a bökkenő vevő, majd nyomja a helyére.Ez ilyen egyszerű!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik