• Újszülött
Puha Női Láb Modell Szilikon, Reális Kapcsolatot, valamint a Mesterséges Ráncok, Tiszta Bőr Textúra 1:1 Élet Méret Lány Manöken Láb Köröm Gyakorlat Ékszerek Kijelző,Egy Pár

Puha Női Láb Modell Szilikon, Reális Kapcsolatot, valamint a Mesterséges Ráncok, Tiszta Bőr Textúra 1:1 Élet Méret Lány Manöken

HUF 7558.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✔ Reális láb modell : Mind a látás, majd érintse meg fogják értékelni a szakemberek.Az igazi modell fordított, a textúra, tisztán látható, majd a érintse meg hasonló a bőr, beleértve a lábujjai pedig a bokám, de látható, hogy ad egy igazi érzés.Nem furcsa szaga, természetes vér színe átmenet, valamint reális körmök. ✔ Minőségi alapanyagok : A rendkívül valósághű szilikon modell lába készült, magas minőségű, nem-toxikus puha TPE puha szilikon anyag (virtuális bőr), amely visszaállítja az igazi textúra, élénk látás, magas rugalmasság, puha tapintású. ✔ Teljesen puha szilikon : minden használjon folyékony platinum szilikon, nem beépített csontok, az egész láb.A teljes talp, boka, valamint toe puha, realisztikus, hogy a kapcsolatot, hajlítható, de nem rögzíti a testtartás. ✔ Könnyen tisztítható : Ha a tételek piszkos, mosd meg őket, tisztítószer, vagy tusfürdő, majd öblítse le vízzel; után a termékeket szárazak, alkalmazzon néhány hintőpor egyenletesen a bőr felszínén, hogy törődik a tételeket, majd készítsen egy jó kapcsolatot. ✔ Több jelenetek : Teljes méretű szilikon láb formákat előnyben megjelenítésére vagy felvételi ékszerek, zokni, bokalánc, köröm lábbeli, kijelzők, stb. vagy, mint egy gyűjtemény a művészet gyűjtőknek, valamint a láb fétis. 1. A szilikon modell lába készült felnőtt női láb az azonos méretű.Úgy néz ki, nagyon reális, a textúra, tisztán látható.2. Készült TPE anyagból, a magas rugalmasság, nagy szilárdságú, magas rugalmasságát.Biztonságos, környezetbarát, kiváló colorability, puha érzem magam.3. 3 D tetoválás, hogy szép lába van, újra fel lehet használni, könnyen kezelhető, egyszerűen kezelhető.A lábujjak hajlítható.4. Ez lehet használni, mint egy tetoválás gyakorlat, köröm gyakorlat, lábát borító, bokalánc, cipő, ékszer, óra, gyűrű, illetve egyéb store kiskereskedelmi jeleníti meg, valamint a Halloween-kellékek, vagy lábfétis alkotás.

Főbb jellemzők

Name:
Female feet model
Material:
Liquid silicone, environmentally friendly and non-toxic TPE
Color:
Skin tone
Process:
Realistic model
Foot length:
22.5 cm/ 8.9 inch
Forefoot width:
8 cm/3.2 inch
Package:
Single/1 Pair x Silicone Life-Size Model (not include jewelry) :
1. Avoid wearing dark or easily faded accessories, or put them together with magazines and other ink materials, otherwise they will be contaminated and difficult to clean. :
2. Because it is a handmade product, there may be tiny bubbles, which are within the normal range; manual measurement will have a smile deviation, I hope you can understand. :
3. If you have any questions in the process of purchasing the goods, please contact us in time, and we will give you a satisfactory answer. :

A vevőknek is tetszik