• Újszülött
Kamera Hatását Szűrő Tartozékok Lencse Négyzet Ház Búvárkodás Szín Lencse Szűrő GoPro HERO8 Black Edition (Szín : Piros)

Kamera Hatását Szűrő Tartozékok Lencse Négyzet Ház Búvárkodás Szín Lencse Szűrő GoPro HERO8 Black Edition (Szín : Piros)

HUF 8140.50

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Általánosan kompatibilis objektív szál, standard mm-es méretben.Ellenőrizze az objektív méret megrendelés előtt.Jó vásárlást!.Négyzet Ház Búvárkodás Szín Lencse Szűrő Go Pro HERO8 Fekete(Rózsaszín). 1. Kiváló minőségű ABS anyagból, tartós használata. 2. Válassza a professzionális objektív, kiváló objektív őrlési folyamat, hogy a kép világosabb. 3. Megakadályozza, hogy a káros UV sugarakat, így nincs szmog, javítása a kromatikus aberráció a táj fotó. 4. Elfog a legjobb felvételek a megfelelő szín lencse szűrő szerint a különböző feltétel : - Lila szűrő : Lila szűrő : A lila szűrő szín-javította, amikor a lövöldözés, a zöld tenger víz mélysége 5 25 méter.Ideális az édesvízi tavak, friss víztározók, vagy sós vízben, ahol, mert a zöld algák, hogy a képek. - Vörös szűrő : Piros szűrő használható dél körül (napfény közvetlen víz felszínén) a vízmélység 10-20 méter, a fő célja, hogy csökkentse a vörös szívódik fel a víz, hatékonyan javítja a kék jelenség, hogy víz alatti felvételek visszaállítása színegyensúly, megakadályozza a felvétel a kép túl kék, vagy túl zöld.- Rózsaszín szűrő : A használt szűrő kék fény, javítja a kontrasztot, állítsa vissza a színe, a kék a víz, valamint beszerzi gazdag, természetes színt előállítani a meleg, pontos, színes.- Vörös szűrő a kékes környezet, lila szűrő a zöld környezet, a rózsaszín szűrő visszaállíthatja a színe, a kék víz ahhoz, hogy egy természetes meleg szín.5. Nagy átláthatóság, nagy színes reprodukció, izgalmasabb fotókkal.Vízálló, valamint karcálló, hatékonyan védi a lencsét.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik