• Újszülött
G. B. S Kézzel készített Elegáns Fésű Szett - Hajformázó Ápolás, Fésű, A Férfiak, Nők, Jó Fogazott Teknős Combs Pack 4 (1 DCT Öltözködés Comb, 1 FUNKCIÓ Összecsukható Comb, 1 PCT Zsebében Comb, 1 MCT Bajusz Comb)

G. B. S Kézzel készített Elegáns Fésű Szett - Hajformázó Ápolás, Fésű, A Férfiak, Nők, Jó Fogazott Teknős Combs Pack 4 (1

HUF 2158.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Az UTAZÁS BARÁTSÁGOS : Az Erős, fogazott haj fésű szett több megfelelő, utazás, üdülés, ez nem fog sok helyet meg lehet könnyen a táskádba.Így könnyen lehet fésülni a szőrszálak vagy a szakáll sehol.ALKALMAS : Ez a fésű szett Alkalmas nők, férfiak, gyerekek, fiúk, lányok.Megfelel a göndör hajszálak, egyenes haj, hosszú haj, rövid haj, vagy minden más típusú szőrszálakat is biztosítja a tökéletes megjelenés, hogy a szakállas, bajuszos.SZÉP AJÁNDÉK : G. B. S Kézzel készített Elegáns Fésű Szett csomag 4 lehet ideális ajándék az, testvér, barátnő, barát, vagy apja, Valentin Nap, apák Napja, születésnap, valamint több.KÉZZEL készített : G. B. S Kézzel készített Elegáns Comb Állítsa be Kézzel Készült Cellulóz-acetát.Cellulóz-acetát egy nagyon biztonságos, erős anyag, nagyon jó minőségű nem tartalmaz festéket, nem irritálja a bőrt.Ez által a kezét darab cellulóz-acetát.CSOMAGOLÁS : a Csomag tartalmazza 4 G. B. S Kézzel készített Elegáns, Fésű, 1 Öntet Comb, 1 Összecsukható Comb, 1 Bajusz Comb, 1 zsebfésű egy csomagban.Kérjük, írjon nekünk.Fogunk foglalkozni a kérdést alaposan, ha bármilyen kérdése.Ígérjük, hogy biztosítják a magas minőségű termékek, barátságos szolgáltatások, valamint remélem, hogy ön egy kellemes élmény minden alkalommal, amikor használni a termékeket.Az Eszközök által használt szakemberek Borbélyok az Egész USA-ban.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik