• Újszülött
GHHZZQ 6mm Baba Biztonsági Háló, a Gyermekek Korlát Lépcső Erkély Védő Háló, Fotó Fali Dekoráció Nettó, kopásálló, Anti Tartozó Szín : 10cm háló, Méret : 1x6m(3x20ft)

GHHZZQ 6mm Baba Biztonsági Háló, a Gyermekek Korlát Lépcső Erkély Védő Háló, Fotó Fali Dekoráció Nettó, kopásálló, Anti Tartozó

HUF 9288.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

❤ Biztonsági háló : Drót átmérő 6mm, háló távolság 10cm/5cm.Szín : szín.A védő nettó testre szabható szerint a háló távolság. Jellemzők : Az anyag puha, csúszásmentes, tartós, de kopásálló.A biztonsági háló lehet vágni bármilyen méretét, alakját akarja anélkül, hogy a tartósság a net. ❤ Funkció : Hatékonyan megakadályozza, játékok, cipők, hogy dobták ki az erkélyre, vagy lépcsőn, hogy biztosítsa a gyermekek biztonságát. ❤ Könnyen tisztítható : töröld le közvetlenül a szappant, törölközőt, vagy törölje le közvetlenül. ❤ Könnyen tárolható : A védő háló védi a gyermekek biztonságát, nem könnyen elhalványul, nem fél, szél, eső, hosszú élettartam-szuper teherhordó, illetve lehet hajtani, ha nem használja.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik