• Újszülött
Jusy Aranyos AirPods tok AirPods 1&2, Ütésálló 360° - Os Teljes Testet Védő Burok Bőr, a Nők/Férfiak/Lány/Fiú, Kompatibilis Apple AirPods 2&1 Kulcstartó Tartozékok (Pillangók, Fekete)

Jusy Aranyos AirPods tok AirPods 1&2, Ütésálló 360° - Os Teljes Testet Védő Burok Bőr, a Nők/Férfiak/Lány/Fiú, Kompatibilis

HUF 538.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【KOMPATIBILITÁSI】 Jusy Air Pods burkolata kifejezetten Apple Air Pods 1 & Air Pods 2 töltés esetében.Ez kompatibilis mind a vezetékes, vagy vezeték nélküli töltési módszerek. 【ELEGENT MINTA & KÖNNYŰSÚLY tervez】 Egyedi, stílusos mintákat a Air Pods az esetben fedezi készülnek speciális berendezések, így a Air Pods menő, divatos, luxus, elegáns nélkül gyengül.A könnyű anyag nem növeli extra súlyt, hogy a készülék. 【VÉDELEM】 Szélei töltő port, majd a tetejét gondosan tervezett, nem árt a Air Pods/laza könnyen.A 360° - os teljes-test elleni védelem megakadályozza, hogy a töltés a legtöbb esetben a napi csepp, karcos vagy dudorok. 【KARABINER TARTALMAZZA】 : Minden Airpods esetben van felszerelve, fém karabiner klip, így az Airpod kényelmes csatolni, hogy egy táska vagy hátizsák. 【, AMIT kapsz】1*Air Pods Esetben Fedelét, majd 1*kerékpár visszapillantó tükör (azaz, Kulcstartó).Air Pods, illetve töltőt NEM tartalmazza.Jusy Csapat kínál 7*24 órás ügyfélszolgálat.Akkor vissza, hogy teljes visszatérítést 30 napon belül, ha a termék nem megfelelő, bármilyen okból.Nincs kockázat, hogy próbálja ki, mi pedig a lehető legjobb szolgáltatást.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik