• Újszülött
ZAHGO Bolha Csapda & Csótány Csapda, Rovar Csapda a muslica/Szúnyog/Szúnyogháló/Bugs/Csótány/Ant Gyilkos, UV Lámpa 6-Öntapadó Ragasztó Táblák,Nem hullanak, mint a legyek,Kültéri vagy Beltéri Otthoni Használatra(Fehér)

ZAHGO Bolha Csapda & Csótány Csapda, Rovar Csapda a muslica/Szúnyog/Szúnyogháló/Bugs/Csótány/Ant Gyilkos, UV Lámpa 6-Öntapadó

HUF 2698.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Termék Jellemzői】:Támogatás Fény Szenzor + Csali (nem tartozék) dupla vonzza, elérni rovar gyönyörködtető keresztül öntapadó ragasztó Táblák.Nem mérgező, nem furcsa szaga, Nem mérgező, nem furcsa szaga, biztonságos házi -, gyermek, beltéri/Kültéri. 【2 Világítási Mód】:Meleg fény vonzza a bolha, atka, bogarak, lepkék; Lila fény vonzza a szúnyogok, meg a muslincák. 【Protable】:Powered by 5v-os, Mini-USB, csatlakoztassa használni.Azt is fel lehet használni, míg a kültéri kemping hatalom által Power Bank. 【Csökkenti a hibák】 : De nem egy teljes rovarcsapda megoldás, nem helyettesíti a pest-ellenőrzési szolgáltatások.Nem a házi légy. 【Mellékletet】:Jön a 6 db öntapadó tábla csere.Biztosítunk egy éves garancia szolgáltatás bármely termék, minőség, problémák.EPA-Est.Szám : az 94466-CHN-1.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik