• Újszülött
Tihoo Újratölthető Elektromos ceruzahegyező, Spirális Acél Penge USB Működtetett, Automatikus nagy teljesítményű Hordozható, ha NEM.2/ Színes Ceruza (6-8mm) Gyerekeknek, Tanár, Diák, Művészet, Irodai Használatra (Fehér)

Tihoo Újratölthető Elektromos ceruzahegyező, Spirális Acél Penge USB Működtetett, Automatikus nagy teljesítményű Hordozható,

HUF 2023.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Erőt Alkalmazni】újratölthető lítium akkumulátor, majd jön egy USB-kábel, amely az akkumulátor töltése gyorsan.Több mint 300-szor élezés után 2 óra töltés. 【Nehéz Penge & Gyors Élesítés】a heavy duty ultra-tartós spirális penge, mindössze 3-5 másodperc élesíteni.Ez a ceruzahegyező ad akár 4000 alkalommal, élesítés nélkül visel el. 【Újratölthető ceruzahegyező】Nem kell, hogy cserélje ki az elemeket, majd bárhol a töltés után.Csak vegye be a színes ceruzák, menj festmény, ahová akar!Tökéletes otthoni, iskolai, illetve irodai felhasználásra. 【Auto Stop & zárja ki, Törött Ólmot】 : Ez a tökéletes ceruzahegyező automatikusan leáll a tökéletes pontot, majd zárja ki, törött vezet automatikusan. 【Könnyű Tiszta & Nagy Kapacitású】Könnyen üres a forgács, egyszerűen tartsa a ceruzahegyező, hogy a forgács bin pont a kukába, vedd ki a nyíl irányába, hogy a tisztítás.Vidd el sehova, kis mérete, valamint az újratölthető funkciók!.Ne automatikusan a tökéletes pontot, vagy a felső fedél nyitva van.Helyezze be a ceruzát, majd nyomja meg kell kezdeni.Tartsa a ceruza.Vedd ki, amikor megáll egy tökéletes pont automatikusan.Beépített 18650 Li-ion akkumulátor, 300-szor élezés 100% - os töltöttségi állapota!. 4 óra alatt tölthető fel az elektromos hegyező az USB-kábel (mellékelve). 2 óra alatt tölthető fel a ceruzahegyező adapter (nem tartozék).Megjegyzés : a Portable Power Bank hasznos töltés ez a ceruzahegyező.Nagy kapacitású borotválkozás tartályba, tökéletes tárolni több ceruza forgács, időt takaríthat meg, valamint csökkenti a tiszta alkalommal.Cserélhető borotválkozás tartályba, majd spirális penge design, tiszta ez a ceruzahegyező könnyen.Továbbfejlesztett erőteljes motor, hogy ha egy alacsonyabb zaj környezet használatakor ez az elektromos hegyező.Nagy teherbírású spirális penge, csak 3-5 másodperced, hogy élesítés 6-8 mm-es átmérőjű 2. Sz. ceruzák, színes ceruzák.Ne automatikusan a tökéletes pontot, vagy a felső fedél nyitva van.Helyezze be a ceruzát, majd nyomja meg, hogy start Hold a pencil Take ki, amikor megáll egy tökéletes pont automatikusan.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik