• Újszülött
xianshi Valentin Nap Karnevál, Megfigyelő Kamera, Vezeték nélküli Este Keres 1080P Rendszer Napelemes Napelemes Biztonsági(Észak-Amerikai frekvenciasáv)

xianshi Valentin Nap Karnevál, Megfigyelő Kamera, Vezeték nélküli Este Keres 1080P Rendszer Napelemes Napelemes Biztonsági(Észak-Amerikai

HUF 2254.50

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Is fel van szerelve USB csatlakozó óta által felszámított általános 5 V 2 A hálózati adapter(a).Három összecsukható folyamatosan feltöltve a napelemek nagyban javítja a kamera akkumulátor készenléti idő.Meg lehet nézni a monitoring videó távolról a SZÁMÍTÓGÉPEN vagy a telefonon, támogató szerv PIR mozgás észlelése, valamint a valós idejű riasztó.Csatlakoztassa a hálózati beiktatásával egy 4 G SIM-kártya, nem drót szükséges.Ultra-alacsony fogyasztás, az intelligens energia-megtakarítás, egész évben karbantartást nem igénylő berendezések, nagyon praktikus, környezetvédelem.Szolgáltatás : 1. Három összecsukható folyamatosan feltöltve a napelemek nagyban javítja a kamera akkumulátor készenléti idő.2. Is fel van szerelve USB csatlakozó óta által felszámított általános 5 V 2 A hálózati adapter(a).3. Ultra-alacsony fogyasztás, az intelligens energia-megtakarítás, egész évben karbantartást nem igénylő berendezések, nagyon praktikus, környezetvédelem.4. Csatlakoztassa a hálózati beiktatásával egy 4 G SIM-kártya, nem drót szükséges.5. Meg lehet nézni a monitoring videó távolról a SZÁMÍTÓGÉPEN vagy a telefonon, támogató szerv PIR mozgás észlelése, valamint a valós idejű riasztó.6. HD 1080 P képminőség egyértelműbb monitoring részleteket.7. Támogatja a kétirányú hang funkció, tud-e kommunikálni a család bárhol, bármikor.8. IP67 vízálló, valamint vízhatlan, amely az energiát a fény még az esős napokon, meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.Nem kell aggódni a rossz idő van odakint.9. Támogatás TF kártya (kivéve a) tárolására esemény pillanatképek, valamint a támogató képek felhőbe.10. IC a feltöltési / kisülési cső kerülje a túltöltés, illetve overdischarge.11. Támogatás éjjellátó, hatékony éjjellátó körű 0-15 méter.12. Alkalmazható a családi bejárat, udvar ajtók, halastó, gyümölcsösök, gazdaságok, bányákban, építkezéseken, illetve azokat a helyeket, ahol a kábelezés nem kényelmes.Specifikáció : Érzékelési Elv : PIR + Radar Kettős Induction Main Chipset : Hi3518 EV200 Arm926 800mhz-Érzékelő : GC2063 Valid Pixel : 2.0 MPResolution : 1920 x 1080 Lens : 4mm Network : 4 GInfrared Tartomány : 0-15m Response Idő : 1 Second Battery Kapacitás : 10400m Ah (2600m Ah x 4) Napelem Teljesítmény : 6 WMaximum töltőáram : 1000m ANight Dolgozik Lámpa : Infravörös Kapcsoló Automatically Infrared LED-Teljesítmény : 4 W 1 W x 4pcs St.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik