• Újszülött
iPad Pro 11 Esetben 2020-ig a Billentyűzet tolltartó,Smart Cover a Touchpad Backlits Levehető a Billentyűzet,Auto Sleep/Wake iPad Pro 11 2020 (2 Generációs) (Rose Gold)

iPad Pro 11 Esetben 2020-ig a Billentyűzet tolltartó,Smart Cover a Touchpad Backlits Levehető a Billentyűzet,Auto Sleep/Wake

HUF 7560.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✅★KOMPATIBILIS- Célja, hogy az Apple i Pad Pro 11-es 2020-as kiadás(2 Generációs), csak nem kompatibilis a többi i Pad modellek. ✅★Touchpad Keyboard Case- Multi-érintés-pad egér : bal/jobb klikk, 2 ujjas görgetés, pinch zoom.A beépített touchpad lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a kurzor, mint egy laptop segítségével egyszerű gesztus, nincs szükség további egér, ami kényelmes munkát végző. [Megjegyzés : Mielőtt használja a billentyűzet, touchpad, kérjük, látogasson el az i Pad beállításokat, hogy kapcsolja be a Segítő Kapcsolatot funkció első, majd csatlakoztassa a bluetooth]. ✅★ Backlits Kyeboard-Háttérvilágítású, Színt hozzon a különböző vizuális élvezetet, kényelmes gépelést.Még sötét környezetben is nem gond, hogy a munka, vagy használja az i Pad. ✅★Levehető keybaord a tolltartó-billentyűzet cserélhető, valamint a Bluetooth-kapcsolat könnyű.Ezzel a Stílusos, Elegáns design, képes átalakítani az i Pad egy laptop kevesebb, mint a második, vagy ipad egy teljes védelmet. ✅★Smart Cover-Támogatás Auto Sleep/Wake funkciót.Teljes hozzáférés minden funkciók (Kamera, Hangszóró, Portok, Gombok).i Pad Pro 11 Esetben 2020-ig a Billentyűzet tolltartó,Smart Cover A Touchpad Backlits Levehető a Billentyűzet,Auto Sleep/Wake i Pad Pro 11 2020 (2 Generációs).

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik