• Újszülött
QILIPSU Tiszta Csuklós Fedél Rozsdamentes Acél Kilincs 300x200x170mm Junction Doboz szerelőlap, Egyetemes IP67 Projekt Doboz Vízálló DIY Elektromos Burkolat, ABS Műanyag Szürke (11.8x7.9x6.7 CC)

QILIPSU Tiszta Csuklós Fedél Rozsdamentes Acél Kilincs 300x200x170mm Junction Doboz szerelőlap, Egyetemes IP67 Projekt Doboz

HUF 6478.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

"KIVÁLÓ TARTÓS"- Készült, magas minőségű ABS anyagból, amely kínál kiváló ütésálló, valamint elektromos szigetelés, tartani a berendezés jól védett nehéz körülmények között. "IP67 OSZTÁLY"- Vízálló & időjárás célja, hatékonyan blokkolja a fröccsenő víz, eső, por, hó, olaj, UV sugárzás, stb. széles körben lehet használni mind a beltéri, mind kültéri alkalmazásokhoz. "Szerelőlap TARTALMAZZA"- A lemez biztosítja a rács szerelési pozíció, könnyen telepíthető típusú berendezések közvetlenül menteni az idő. "EGYSZERŰ DIY"- Ez a masszív doboz lehet fúrt, valamint alakú könnyen repedés nélkül, így ez is alkalmas a különböző DIY projektet. "KÜLSŐ MÉRET"- 300 x 200 x 170mm/11.8" x 7.9" x 6.7"(L*W*H) a "BELSŐ MÉRET"- lásd a dimenzió rajz.Mert egy tehetséges ügyfél, mint megérdemled, egy szenvedélyes, profi partner, hogy támogassa jól.Keményen dolgozunk, hogy biztosítják a magas minőségű termékek kiváló szolgáltatás kielégíteni, a pozitív válasz tette az erőfeszítés, több jelentős, a mi kapcsolatunk több, mint eladó, valamint a megrendelő, partnerek vagyunk.Tehát választani QILIPSU, mutasd meg a tehetségedet PROJEKTEK DIY gond nélkül, azonnal.Mert egy tehetséges ügyfél, mint megérdemled, egy szenvedélyes, profi partner, hogy támogassa jól.Keményen dolgozunk, hogy biztosítják a magas minőségű termékek kiváló szolgáltatás kielégíteni, a pozitív válasz tette az erőfeszítés, több jelentős, a mi kapcsolatunk több, mint eladó, valamint a megrendelő, partnerek vagyunk.Tehát választani QILIPSU, mutasd meg a tehetségedet PROJEKTEK DIY gond nélkül, azonnal.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik