• Újszülött
iPrimio Nagy Macska Alom Trapper Mat Exkluzív Vizelet/Vízálló Réteg. Nagyobb Lyukak a Vizelet Kiskutya Pad Lehetőség a Rendetlen Macskák. Puha Mancsok, Fény (Fekete Színű)

iPrimio Nagy Macska Alom Trapper Mat Exkluzív Vizelet/Vízálló Réteg. Nagyobb Lyukak a Vizelet Kiskutya Pad Lehetőség a Rendetlen

HUF 7479.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Csapdák alom a macska mancsa pedig alom a doboz.Alom esik át, extra nagy lyukak (nagyobb, mint a verseny).Mi gyártott be a TRAPPER MAT egy EXKLUZÍV MŰANYAG FÓLIA.Ez taszítja a vizelet - egyéb szőnyeg "KÖVETELÉS", de ők NEM.Szabadalmaztatott.Szuper könnyű.Fekete Színű.Az Igazán Piszkos Macskák ügyeljen arra, hogy a Kiskutya Párna, mint ők áztassa túlzott vizelet - kerülje a vizelet körül nylon háló található területet, a mat.Ez a külső nylon határ, lehet, hogy felszívja a vizelet, ha túlzott.Szuper sima felület - nem zavar macska mancsa, mint a többi szőnyeg.XL Méret 30 Centiméter Hosszú. 23 Cm Széles.EZ Nyitott oldala lehetővé teszi a könnyű tisztítás alatt mosogató fejét, zuhanyfej, vagy rázza le.Mérete 30 cm 23 cm.Van MOST egy JUMBO VERZIÓ keresés JUMBO Macska Alom Trapper KICSI változata.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik