• Újszülött
ONOLA Kompatibilis a Samsung Galaxy A12 Esetben,Samsung A12 Esetben Edzett Üveg kijelző Védő fólia + HD kijelző Védő fólia (2 Csomag),Galaxy A12 Esetben 3 in 1 Samsung A12-es Telefon Tok (Fekete, A12)

ONOLA Kompatibilis a Samsung Galaxy A12 Esetben,Samsung A12 Esetben Edzett Üveg kijelző Védő fólia + HD kijelző Védő fólia

HUF 1213.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

K : Igen, ez nagyon alkalmas a Samsung Galaxy A12.Kérdés : Egy kicsit nagyobb, 1,2 milliméter. 1 *Samsung Galaxy A12 védőtok (Észak-Amerikai változat).Gyakran ismételt Kérdések (GYIK).Értékesítés utáni szolgáltatás : ígérjük, egy életre szóló garancia. 1 * műanyag képernyővédő fólia + 1 *üveg kijelző védő fólia.Fő jellemzők : A Samsung Galaxy A12 védőtok megakadályozhatja, hogy a sérülések okozta véletlen esések, jó test védelem teljesítményét, valamint a határozottság, valamint a tartósság.Kompatibilis modell : Kompatibilis az amerikai változata Samsung Galaxy A12 (4 G / 5 G), de nem kompatibilis a Samsung Galaxy A11 verzió. kérdés : a szélén az esetben magasabb, mint a telefon képernyőjén?. 1 *telepítési útmutató.Ha problémába ütközik, vagy szívesen mondja el nekünk keresztül . kérdés : a konzol ragadt az autó konzol?.Ha hajlandó vagy a javaslatokat, igyekszünk a legjobb minőségének javítása, a termékek, szolgáltatások.Nincs szükség arra, hogy távolítsa el a telefon esetében a telefon esetében.A Csomag Tartalma : . kérdés : Van-értékesítés utáni szolgáltatás?.Alkalmazandó modell : ONOLA Samsung Galaxy A12-es mobil telefon esetében.Megoldja a problémát, a lehető leghamarabb, így kielégítő vásárlási élmény.A HD képernyő védő leszállított 1 csomag műanyag kijelző védő fólia, 1 csomag átlátszó üveg kijelző védő fólia. eset : ez a Samsung Galaxy A12 Esetben 2021 mobil telefon esetében utazni, ami hatékony anti-skid, így nem kell aggódnia, hogy a telefon véletlenül esik utazás közben.A legfelsőbb Szolgáltatás : Minden vásárló kap egy szabad vissza and exchange szolgáltatás tőlünk.A töltés port fedelét, hogy megakadályozza a por essen be.Nagyon köszönjük, hogy megvásárolta a terméket.Megjegyzések : A helyes telepítés ezt a terméket kulcsfontosságú a sikeres védelem.Gyönyörű megjelenés : A színmegfeleltetés gazdag, változatos, a megjelenés, gyönyörű a színe alapvetően ugyanaz, mint a képen, de megfeleljen az ön igényeinek.Ha megvetted a rossz modell, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk.A mobil telefon esetében illik a mobil telefon nagyon jól, anélkül, hogy az érzés, a mozgás.Ha a védőfólia sérült, kérjük, bátran forduljon hozzánk.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik