• Újszülött
Dr. Brandt Mikrodermabrázió Korát Meghazudtoló Exfoliator Limited Edition. Könnyű Krém az Öregedés, Hiperpigmentáció, Finom Vonalakat, Ráncokat. Professzionális Minőségű Alumínium-Oxid Kristályokat (2 dl)

Dr. Brandt Mikrodermabrázió Korát Meghazudtoló Exfoliator Limited Edition. Könnyű Krém az Öregedés, Hiperpigmentáció, Finom

HUF 10665.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Dr. Brandt Mikrodermabrázió Korát Meghazudtoló Exfoliator Limited Edition.Egy kultusz-kedvenc exfoliator, amely egyesíti alumínium-oxid kristályok, valamint a tejsav egy ragyogó arcbőr.Minden bőrtípusra, ez exfoliant megnyugtatja, felfrissíti a bőrt.Egy Simább, egyenletesebb ad Perc.Mély hámlasztás, hogy megújítja a bőr ragyogását, majd sima, finom vonalak.Ez a könnyű krém buffok el a bőr sejtek, puhítja textúra, táplálja a bőrt, véd a szabad gyökök ellen.Orvos-Tervezett Képletek Biztonságos, Erőteljesen Hatékony Összetevőket.Profi minőségű alumínium-oxid kristályokat lengyel bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, miközben tejsav puhítja a bőrt.Jojoba olaj, aloe vera, kamilla kivonat táplálja, nyugodt bőr.Lengyel, mint egy Profi.Egyszer kétszer egy héten, reggel, este, visszafogja a bőr, meleg vízzel, aztán lassan, finoman masszírozza a krémet a bőrre 1-2 percig, elkerülve a szem környékét.Alaposan öblítse le, majd pat száraz.Mögöttük a Tudomány.Mint vezető klinikai bőrápoló, használjuk létre a klinikai, mind a bőrgyógyászati tapasztalatokkal rendelkezik a biztonságos, hatékony megoldások, amelyek kezelésére a különböző igényeket.A képletek szállít maximális eredmény az egészséges, szép bőr.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik