• Újszülött
Vimour hátlap Üveg Csere Samsung Galaxy Note 10 Plusz N975U Minden Fuvarozó Előre Telepített Kamera Lencséje, A Ragasztó pedig Szakmai Javító Készletek (Aura Kék)

Vimour hátlap Üveg Csere Samsung Galaxy Note 10 Plusz N975U Minden Fuvarozó Előre Telepített Kamera Lencséje, A Ragasztó

HUF 2241.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Új OEM Minőség】OEM vissza üveg csere akkumulátor ajtót Samsung Note 10 Plusz N975 U.Ez 100% - ban tökéletes.Tesztelt egyenként a szakmai technicist szállítás előtt.Ez a csere, hátsó ajtó fog javítani a törött, sérült, karcos, Samsung Note 10 Plusz telefon.Visszaállítja a készülék új.Nagyon költség-hatékony, hogy a változás egy saját maga által. 【Kompatibilis】Ez kompatibilis a Samsung Galaxy Note 10 Plusz N975 U (Minden Fuvarozó).Nem a Note 10. Kérjük, ellenőrizze, hogy a Modell a telefon vásárlás előtt. 【Egyszerű Telepítés】OEM kamera objektívvel, valamint a ragasztószalag előre telepítve.A használati útmutató nem tartalmazza azonban sok útmutatók állnak rendelkezésre a You Tube-on.A legnehezebb, de leginkább időigényes részt vesz a régi üveg, ami talán 5-10 perc.Hogy ezt vissza volt a szél.A következő videóban lépésről lépésre.Tudod telepíteni egyszerűen.Élvezheti a szórakoztató DIY. 【Jön a Teljes körű Eszköztár】jön-val egy teljes körű szakmai javítás toolkit.Ez sokkal könnyebb, hogy távolítsa el a törött hátsó üveg ajtó. 【12 Hónap Garancia】biztosítunk egy év garancia ez a hátsó üveg fedél csere.Küldhetünk új hátsó hátsó üveg, vagy a teljes vételárat, mint egy a döntést, ha nem 100% - ig elégedett ezt az elemet.Ügyfélszolgálati munkatársaink online a nap 24 órájában.Ha bármilyen kérdése van a telepítés, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Szín : Kék Aura.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik